Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
igus® B.V.

Bezoekadres:

Sterrenbergweg 9

3769 BS Soesterberg

+31(0)346 353 932
NL(NL)

Delta robots voor snelle pick & place taken

Met twee of drie assen – voor elk scenario de ideale uitvoering

igus biedt deltarobots voor een breed scala aan taken. De twee-assige en drie-assige deltarobot is speciaal ontwikkeld voor snelle pick & place-taken en wordt geleverd in vier verschillende maten met bijpassende besturingssystemen. Typische toepassingen van drylin® delta robots zijn pick & place, transportbandpicking en stapeltaken in een driedimensionale ruimte. Wanneer een delta robot is uitgerust met een grijper of zuignap, kan hij razendsnel pick-taken uitvoeren. Deltarobots kunnen worden gebruikt voor toepassingen met precisie-eisen van 0,5 mm met lasten tot 5 kg en maximale snelheden tot 3 m/s. De meeste van onze deltarobots zijn gemaakt van onze tribologisch geoptimaliseerde kunststoffen, waardoor de kosten aanzienlijk worden verlaagd.


igus® deltarobot technische feiten

Sterkte

Tot 5 kg laadvermogen

Bereik

Bereik tot 700 mm

Gewricht

Tot drie vrijheidsgraden

Toerental

Snelheid max. 100 picks/min.

Precisie

Herhaalbaarheid: ± 0,5 mm

Gewicht

Omgevingstemperatuur 0-50°C


igus robot control

De kosteloze en licentievrije software

igus® delta robots zijn compatibel met het igus® Robot Control systeem. U kunt de bijbehorende software vooraf gratis downloaden en uitproberen. Uw lineaire robotoplossing is dus zeer eenvoudig te programmeren.

Meer over igus Robot Control
Delta robot iRC-software

Delta robots in actie


Actuele igus deltarobot modellen

DLE-ZR-0001 tweeassige delta robot

DLE-ZR-0001
Bekijk in de webshop

DLE-DR-0050 drie-assige delta robot

DLE-DR-0050
Bekijk in de webshop

DLE-DR-0001 drieassige delta robot

DLE-DR-0001
Bekijk in de webshop

Low-cost automatisering webshop

Kosteneffectieve robotica voor uw automatiseringsproject

Ontdek onze delta robots en vele andere robottypes in onze webshop - the place to be voor kosteneffectieve robotica.
Blader, krijg informatie en bestel gemakkelijk.

Naar de webshop


Advies

Ik beantwoord graag uw vragen persoonlijk

Verzending en advies

Persoonlijk:

Maandag t/m vrijdag van 7.00 uur - 20.00 uur.
Op zaterdagen van 8.00 uur tot - 12.00 uur.

Online:

24h


De termen "igus", "Apiro", "chainflex", "CFRIP", "conprotect", "CTD", "drylin", "dry-tech", "dryspin", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-skin", "e-spool", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igutex", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "readychain", "readycable", "ReBeL", "speedigus", "triflex", "robolink", "xirodur", en "xiros" zijn wettelijk beschermde handelsmerken van de igus® GmbH/Keulen in de Bondsrepubliek Duitsland en waar van toepassing ook in sommige andere landen.

igus® GmbH benadrukt dat het geen producten verkoopt van de bedrijven Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber en alle andere drive-fabrikanten die worden genoemd op deze website. De producten die worden aangeboden door igus® zijn die van igus® B.V.