Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
igus® B.V.

Bezoekadres:

Sterrenbergweg 9

3769 BS Soesterberg

+31(0)346 353 932
NL(NL)

Buistype stafmateriaal

Net als de ronde staven, kunnen buizen van iglidur® stafmateriaal worden besteld in individuele lengten van 100 tot 1000 mm en met een buitendiameter van 110, 125 en 150 mm. Vanwege de lage frictiecoëfficiënten tijdens droog bedrijf en de goede bestendigheid tegen chemicaliën, worden de holle staven van kunststof gebruikt in vele toepassingen en zijn ze gemakkelijk te bewerken. Vanwege hun smeermiddelvrije gebruik, zijn de kunststof buizen vooral geschikt op plekken waar voldaan moet worden aan hoge hygiënische vereisten zoals in medische apparatuur of de voedings- en verpakkingsindustrie. Daarnaast garandeert de geringe slijtage van het stafmateriaal type buis een substantiële reductie van de onderhoudstijden en de kosten van shutdowns. De afwezigheid van smering vereenvoudigt het reinigen van het materiaal en verkort de hiervoor benodigde tijd.

Categorieën
Filter
Vereisten

Aantal producten: 1

iglidur® J, holle staaf

  • Geringe slijtage tegen verschillende asmaterialen
  • Lage wrijvingscoëfficiënten bij droog gebruik
  • Trillingsdempend
  • Goede bestendigheid tegen chemicaliën
  • Beste prestaties bij zachte asmaterialen
  • Lage vochtopname
op aanvraag
3 artikelen, waarvan verzendklaar:
3 in 48-72 uur
Naar de productpagina
RoHS-conform
Overeenkomstig 2011/65/EU (RoHS 2)

De termen "igus", "Apiro", "chainflex", "CFRIP", "conprotect", "CTD", "drylin", "dry-tech", "dryspin", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-skin", "e-spool", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igutex", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "readychain", "readycable", "ReBeL", "speedigus", "triflex", "robolink", "xirodur", en "xiros" zijn wettelijk beschermde handelsmerken van de igus® GmbH/Keulen in de Bondsrepubliek Duitsland en waar van toepassing ook in sommige andere landen.

igus® GmbH benadrukt dat het geen producten verkoopt van de bedrijven Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber en alle andere drive-fabrikanten die worden genoemd op deze website. De producten die worden aangeboden door igus® zijn die van igus® B.V.