Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
igus® B.V.

Bezoekadres:

Sterrenbergweg 9

3769 BS Soesterberg

+31(0)346 353 932
NL(NL)

Route

Hoofdkantoor in Duitsland


Belangrijke opmerking over het gebruik van navigatiesystemen Gebruik bij het invoeren van het adres in de routeplanner of navigatiesysteem a.u.b. de combinatie van de postcode "51147" en "Niederkasseler Str.". Er is een adres in Keulen wat daar op lijkt en we willen u eventueel ongemak voorkomen.
 
igus® GmbH
Spicher Strasse 1a
51147 Keulen
Tel: +49 (0)2203-9649-0
Fax: +49 (0)2203-9649-222

Dit is hoe u ons kunt vinden

Neem de A59, afrit nr. 36 Porz-Lind

Volg de Frankfurter Str.(B8) in de richting van Spich

Neem de eerste afslag links, dit is de Niederkasseler Str.

Sla vervolgens weer linksaf in de Spicher Str.

U vindt ons aan het einde van de straatDe termen "igus", "Apiro", "chainflex", "CFRIP", "conprotect", "CTD", "drylin", "dry-tech", "dryspin", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-skin", "e-spool", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igutex", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "readychain", "readycable", "ReBeL", "speedigus", "triflex", "robolink", "xirodur", en "xiros" zijn wettelijk beschermde handelsmerken van de igus® GmbH/Keulen in de Bondsrepubliek Duitsland en waar van toepassing ook in sommige andere landen.

igus® GmbH benadrukt dat het geen producten verkoopt van de bedrijven Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber en alle andere drive-fabrikanten die worden genoemd op deze website. De producten die worden aangeboden door igus® zijn die van igus® B.V.