Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
igus® B.V.

Bezoekadres:

Sterrenbergweg 9

3769 BS Soesterberg

+31(0)346 353 932
NL(NL)

Voorspellend onderhoud met i.Cee:plus II: heel veel Industrie 4.0 in één apparaat


Nieuwe i.Cee:plus-module maakt integratie in klantnetwerken en talrijke IoT-use-cases mogelijk

i.Cee = "I see ahead" - nu ook in de netwerkomgevingen en IoT-concepten van onze klanten. De 2e generatie van de i.Cee:plus module schept de optimale randvoorwaarden voor voorspellend onderhoud geheel in het belang van de klant. Dit komt doordat de mogelijkheid van naadloze integratie in de aangewezen netwerkomgevingen van de respectievelijke applicaties de creatie van de meest uiteenlopende Industry 4.0 toepassingen mogelijk maakt.  
 
Van preventief servicebeheer, dat periodiek onderhoud plant afhankelijk van het gebruik, tot locatieonafhankelijk storingsbeheer, dat onvoorziene veranderingen onmiddellijk meldt via verschillende mobiele kanalen, tot uitgebreid sensorgegevensbeheer, dat zelfs de integratie van cloudoplossingen van derden mogelijk maakt, alles. is haalbaar. Alle informatie wordt geaggregeerd in een modern dashboard, online of offline in het lokale netwerk, afhankelijk van de wensen van de klant.
 
Dit maakt de 2e generatie i.Cee:plus module het hart van elk Industrie 4.0 energievoorzieningssysteem, altijd met als doel het behalen van maximale veiligheid van apparatuur en gebruikers, evenals levensduur van het product.  
 
Onderdeelnummer: IS.PLUS.01.01.0.BETA

Maak direct een afspraak voor een live demo

Verbeter technologie

Verbeter techniek

 • Talrijke, moderne verbindingen voor optimaal sensorgegevensbeheer (IoT-integratie, cloudoplossingen van derden, enz.)
 • Verhoogde connectiviteit voor absolute transparantie - 
  "altijd, overal en hoe dan ook" (netwerkverbindingen: dashboard op lokaal intranet, verbinding met PLC en fabrieksmonitor, communicatie met lokale software van derden via JSON/MQTT/REST/. CSV/. TXT, optionele verbinding met cloudoplossingen)

Verlaag kosten

Verlaag kosten

 • Maximaliseer de levensduur van het product door efficiënt achteraf in te bouwen
 • Voorkom ongeplande uitval van installaties en kosten van stilstand met voorspellend servicebeheer
   

Bewijs

Bewijs

Duurzaamheid

Duurzaamheid

 • Besparing op fysieke reiskosten door externe verbindingen
 • Ongepland onderhoud kan worden voorkomen - door het elimineren van 100 km reizen bespaart u ongeveer 3,6 kg CO²
   


Presentatie van nieuwe producten door Richard Habering

Wat betekent igus predictive maintenance (i.Cee)?

Slimme netwerken van individuele componenten vormen de solide basis voor concepten voor voorspelbaar onderhoud.  Bij igus® noemen we ons voorspellend onderhoudssysteem "i.Cee.
 
Het centrale element van dit systeem is de i.Cee software. Sensoren op de kabelrups, de glijlagerbus, of een lineaire slede, transformeren producten die uit voorraad leverbaar zijn in slimme producten. Deze upgrade creëert de mogelijkheid om de maximale levensduur van uw igus®-product te bepalen, en het i.Cee-systeem vertelt u ook het perfecte moment voor onderhoud. Algoritmes stemmen de levensduur en de servicetijd af op het gebruik van de apparatuur. De software die we leveren en enkele sensoren transformeren standaard uit voorraad beschikbare producten in een mum van tijd naar slimme energievoorziening of lagertechnologie.


U bepaalt de wijze van gegevensoverdracht- en toegang

Gegevensoverdracht binnen uw lokale bedrijfsnetwerk (i.Cee:local) of op een beveiligde cloud (i.Cee:cloud)

i.Cee:local

i.Cee:local

Uw gegevens verlaten op geen enkel moment uw bedrijfsnetwerk, aangezien de i.Cee software alleen communiceert binnen de netwerken van uw keuze.
De opties variëren van een kabelrups binnen een enkele machine tot een heel machinepark en uw eigen output interface.   

i.Cee:cloud

i.Cee:cloud

Deze oplossing gebaseerd op het internet kent twee opties. In de eerste oplossing wordt uw data direct naar de cloud overgebracht, waar het beschikbaar wordt gemaakt in een beveiligde sectie die toegankelijk is met een browser dashboard. Bij de tweede optie nemen de data een tussenstop via de i.Cee.net, een zogenaamde dataconcentrator. De i.Cee.net bevindt zich op uw locatie, zodat u de gegevensuitwisseling met de cloud op elk moment kunt stoppen of aanpassen.


De igus® whitepaper over voorspelbaar onderhoud

Verduidelijkt het onderscheid tussen conditiebewaking en voorspellend onderhoud


In deze whitepaper leest u: 

 • Wat igus® conditiebewaking (i.Sense) betekent
 • Wat igus® voorspellend onderhoud (i.Cee) betekent
 • Wat de techniek is achter beide systemen
 • Wat hebben de twee systemen te bieden met betrekking tot energietoevoer in de industrie


Industrie 4.0: voorbeelden uit de praktijk

Klantentoepassingen met smart plastics


Smart projectplanning

Projectplanning

Maak nu kennis met maatwerkoplossingen voor zeer speciale toepassingen.

Meer informatie

Smart adviestool

smart tool

Met slechts een klein beetje informatie over uw toepassing kunt u de juiste keuze maken uit smart plastics.  

Meer informatie

Smart brochure

Smart brochure

Deze brochure geeft een beknopt overzicht van alle igus-activiteiten met betrekking tot Industrie 4.0 en het Internet of Things.  

Meer informatie


Advies

Ik beantwoord graag uw vragen persoonlijk

Verzending en advies

Persoonlijk:

Maandag t/m vrijdag van 7.00 uur - 20.00 uur.
Op zaterdagen van 8.00 uur tot - 12.00 uur.

Online:

24h

The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.