Mijn contactpersoon
igus® B.V.

Bezoekadres

Sterrenbergweg 9

3769 BS Soesterberg

+31 346 353932
+31 346 353849
Individuele
spuitgietstukken

productie in hoge volumes van individuele spuitgietonderdelen uit kunststof


Stap 1: Verstuur uw aanvraagformulier

Stuur ons een niet-bindende aanvraag voor uw spuitgietonderdeel uit kunststof. Vul het formulier in met basisgegevens omtrent uw onderdeel op maat. Vervolgens wordt u geadviseerd door één van onze experts.

Verstuur een aanvraag voor spuitgietonderdelen uit kunststof

De volgende stappen zijn

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen zal u uitgebreid advies krijgen van één van onze experts.

Stap 2

Vul het formulier in en upload het bestand

Advies door experten in spuitgietonderdelen

Meer dan 60 technische kunststoffen zijn beschikbaar voor de vervaardiging van uw component. We raden u het ideale hoogperformante polymere materiaal voor uw toepassing aan.

 

De kunststoffen zijn beschikbaar voor alle productiemethoden: spuitgieten, halffabrikaat staven of voor 3D printen geoptimaliseerde filamenten.

Stap 3

a

Advies omtrent productiemethode

In onze toolafdeling hebben we verschillende manieren om snel nieuwe matrijzen en gereedschappen te produceren (Rapid Prototyping). Daardoor kunnen we zelfs complexe individuele onderdelen testen in prototypes nog voor de productie van grote aantallen.

 

Deze zelfde Rapid Tooling opties maken het ook mogelijk om kleine series van kunststof onderdelen steeds snel te kunnen produceren.

Stap 4

Levering van prototypen

Produceren met de spuitgietmethode

igus heeft know-how omtrent spuitgieten, opgebouwd over meer dan 55 jaren, alsook omtrent de productie van technische kunststof onderdelen van de hoogste kwaliteit. Naast het creëren van eigen tools voor kunststof spuitgieten, ontwerpt igus ook kunststoffen geoptimaliseerd voor beweging. We verzekeren een hoge mate van beschikbaarheid door middel van ons groot aantal spuitgietmachines.