Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
igus® B.V.

Bezoekadres:

Sterrenbergweg 9

3769 BS Soesterberg

+31(0)346 353 932
NL(NL)

Vacatures

Werken bij igus®

Frank Blase, CEO Frank Blase, CEO

Tech up, cost down!®”

Onze missie is het maken van producten waarmee onze klanten hun kosten kunnen verlagen, maar waarmee ze tegelijkertijd ook de levensduur van hun machines verlengen.
 
Voor iedere uitdaging op het gebied van dynamische energietoevoer, bekabeling of low-cost automatisering hebben wij een geschikte en betaalbare oplossing. De ontwikkeling en productie van deze producten, vind plaats op het hoofdkantoor in Keulen (D). Tevens leveren wij aanvullende diensten zoals engineering, projectondersteuning en montage op locatie. Wij zijn onder andere actief in de lifttechniek, hijs- en hefmiddelen sector, industriële automatisering, offshore, kraanbouw, scheepsbouw, logistiek, verpakkingsindustrie  installatietechniek, evenementenindustrie, machinebouw, elektrotechniek en de automotive industrie.
 
De laatste jaren zijn wij hard gegroeid en hebben inmiddels ruim 4.500 werknemers in dienst verdeeld over 31 dochterondernemingen. Daarnaast hebben we verkooppartners in 52 landen en zijn we marktleider op het gebied van dynamische energietoevoersystemen en bijbehorende bekabeling. De totale omzet over 2021 bedroeg 961 miljoen Euro. Ons verkoopkantoor in Soesterberg bestaat uit een jong en hecht team, waar hard werken centraal staat, maar men ook informeel met elkaar omgaat en het werkplezier altijd voorop staat.


Openstaande-vacatures


Contact

Contact opnemem met Human Resources
0346-35 39 32
vacature@igus.nl De termen "igus", "Apiro", "chainflex", "CFRIP", "conprotect", "CTD", "drylin", "dry-tech", "dryspin", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-skin", "e-spool", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igutex", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "readychain", "readycable", "ReBeL", "speedigus", "triflex", "robolink", "xirodur", en "xiros" zijn wettelijk beschermde handelsmerken van de igus® GmbH/Keulen in de Bondsrepubliek Duitsland en waar van toepassing ook in sommige andere landen.

igus® GmbH benadrukt dat het geen producten verkoopt van de bedrijven Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber en alle andere drive-fabrikanten die worden genoemd op deze website. De producten die worden aangeboden door igus® zijn die van igus® B.V.