Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
igus® B.V.

Bezoekadres:

Sterrenbergweg 9

3769 BS Soesterberg

+31(0)346 353 932
NL(NL)

Levering - snel en betrouwbaar

Producten klaar voor verzending vanaf 24 uur

Wilt u weten hoe snel wij de door u gewenste producten kunnen leveren? In de webshop, geven we aan binnen welke tijd elk product verzonden kan worden. Als u nog meer haast hebt, neem dan contact op met uw contactpersoon en hij/zij zal samen met u naar een oplossing zoeken.  

Tip: voor individuele en snel vervaardigde onderdelen, probeer onze 3D-printservice. Upload gewoon een 3D-model, selecteer productieproces en materiaal en bestel het onderdeel direct of vraag een offerte aan. Inclusief levensduurberekening en haalbaarheidscontrole. Gemaakt van in de praktijk bewezen slijtvaste kunststoffen.  

Levertijden in de webshop

Hoe we zo snel kunnen zijn


Bij igus komt alles uit één hand. Van lagertechniek en kabels tot energietoevoersystemen, wij produceren onze producten zelf. Wij assembleren ook producten in onze hoofdvestiging in Keulen en, afhankelijk van de productcategorie, in diverse filialen. Daarom kunnen kabels met connectoren of kabelrupsen met kabels in een mum van tijd ter plaatse zijn. Wij zijn al vroeg begonnen met de uitbreiding van onze capaciteiten in onze hoofdproductielocatie in Keulen om op elk moment glij- en lineaire lagers, kabelrupsen en zeer flexibele kabels per meter te kunnen leveren.    

Lagers en spuitgieten in de fabriek

Wat we hebben gedaan

  • Sinds 2021 hebben we 380 nieuwe spuitgietmachines gekocht en 275 oude vervangen door nieuwe, efficiëntere machines (datum: 05/2022) 
  • We hebben 12.000 extra opslagplaatsen voor pallets gecreëerd 
  • We zijn begonnen met de bouw van een nieuw productiegebouw: een extra 20.000 m² zal beschikbaar zijn vanaf het voorjaar van 2023 

Hoe u hiervan kunt profiteren

  • Meer dan 97% beschikbaarheid van alle catalogusonderdelen, meer dan 243.000 artikelen op voorraad
  • Snelle levering wereldwijd dankzij een netwerk van 30 vestigingen en partners in meer dan 80 landen 
  • Geen minimum bestelwaarde, geen toeslagen voor kleine hoeveelheden
  • Geen kosten voor het op maat snijden van kabels  
  • Advies ma t/m vr van 7 tot 20 uur en za van 8 tot 12 uur


iform matrijzen maken

iform - wij bouwen zelf spuitgietmatrijzen

Wij bouwen ons spuitgietmatrijzen in onze eigen gereedschapsmakerij. Ontwikkeling, productie, bemonstering - wij zijn verantwoordelijk voor alle stadia van de matrijstechnologie. En korte lijnen vergen minder tijd. Afhankelijk van het ordervolume kan een matrijs ook binnen korte tijd als print2mold worden geproduceerd via 3D-printen van onze beproefde hoogwaardige polymeren. Wij kunnen ook snel reparaties en onderhoud aan gereedschap uitvoeren, zodat de beschikbaarheid van onze producten gewaarborgd is.     

Meer informatie over iform matrijzen maken
FastLine

FastLine - productielijn voor speciale glijlagers

Als de tijd dringt: FastLine levert u spuitgegoten glijlagers en drukschijven in maximaal zeven dagen. Of spuitgieten of een andere productiemethode voor u de moeite waard is, kunt u eenvoudig nagaan in de iglidur glijlager designer: de online tool biedt een prijsvergelijking van alle igus productiemethoden en vergelijkt ze met ons standaard assortiment. Op die manier kunt u altijd de beste prijs in de gaten houden.

Meer informatie over FastLine


De termen "igus", "Apiro", "chainflex", "CFRIP", "conprotect", "CTD", "drylin", "dry-tech", "dryspin", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-skin", "e-spool", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igutex", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "readychain", "readycable", "ReBeL", "speedigus", "triflex", "robolink", "xirodur", en "xiros" zijn wettelijk beschermde handelsmerken van de igus® GmbH/Keulen in de Bondsrepubliek Duitsland en waar van toepassing ook in sommige andere landen.

igus® GmbH benadrukt dat het geen producten verkoopt van de bedrijven Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber en alle andere drive-fabrikanten die worden genoemd op deze website. De producten die worden aangeboden door igus® zijn die van igus® B.V.