Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
igus® B.V.

Bezoekadres:

Sterrenbergweg 9

3769 BS Soesterberg

+31(0)346 353 932
NL(NL)
In deze video kunt u meer te weten komen over onze wereld van motion plastics.

De wereld van motion plastics

De wereld is constant in beweging. En waar er beweging is, kunnen wij helpen: wij verbeteren wat beweegt. Dit is de leidraad die ons drijft. Door producten te ontwikkelen die gemaakt zijn van slijtvaste, hoogwaardige polymeren, verbeteren wij bewegingen over de hele wereld. Deze "motion plastics" zijn producten uit de gebieden kabelrups, kabel, glijlager, lineaire technologie, halffabricaat, 3D-printen, Low Cost automatisering en intelligente sensoren.

Meer informatie over motion plastics

Feiten over het bedrijf – motion plastics in cijfers

Beweging is alomtegenwoordig. Dat zien we elke dag wanneer we onze klanten mogen begeleiden bij spannende projecten. Vandaag bedienen we 188.000 bedrijven uit meer dan 80 landen over de hele wereld. Voor meer dan 50 verschillende industrieën, zoals de automobiel- of verpakkingsindustrie, de spoorweg- en landbouwtechniek, de constructie van werktuigmachines of de sector van de hernieuwbare energie, werken wij samen om de beste oplossing te vinden voor elke toepassing.

Ontdek meer bedrijfsfeiten

Waar wij voor staan en hoe wij met elkaar omgaan

Ons zonnestelsel is de kern van onze cultuur. Nee, we hebben het hier niet over het planetenstelsel. Het igus zonnestelsel is een organigram dat onze gedachten en daden weerspiegelt. In het midden staat de klant, die voor ons even belangrijk is als de zon voor de aarde, die licht, warmte en energie geeft - net zoals de klant ons wensen, prikkels en geld geeft. Onze collega's en teams leven en creëren rond de klant, die aan hun eisen voldoen en de juiste oplossingen vinden voor hun problemen, vaak innovaties. Het succes van onze mensen komt dan ook voort uit het succes van onze klanten. Als bedrijf is het onze taak om onze collega's de middelen en sfeer te bieden waarin ze graag werken.

Meer over onze bedrijfscultuur
Zonnestelsel


IMPS beurs

Met nieuwsgierigheid de toekomst in gaan

Onderzoek op 3.800 m2, een open oor voor elk idee van de klant, elk jaar een grote presentatie van nieuwe producten op onze eigen vakbeurs en op vele vakbeurzen wereldwijd... voor ons betekent dit alles innovatie.
Volgens het motto "Show, don't tell", maken we daar innovatie tastbaar. Hierdoor kunnen wij samen met onze klanten sneller nieuwe oplossingen vinden en verbeteren.
Wij houden niet alleen de huidige problemen in het oog, maar ook de uitdagingen van de toekomst. Digitalisering loopt nu bijvoorbeeld door alle structuren van igus en is nauw verweven met innovatie in ons bedrijf. Hier volgen een paar voorbeelden:

Online configuratoren zoals productvinder en levensduurcalculatoren of platformen zoals de" RBTX" voor gebruikers en aanbieders van goedkope roboticacomponenten vormen de basis voor een intuïtieve bediening van onze producten. Industrie 4.0 leidde tot "intelligente" producten. Veel van onze motion plastics zijn tegenwoordig in een netwerk opgenomen "smart plastics" die dankzij sensortechnologie gegevens kunnen verzamelen, evalueren en communiceren. Dankzij onze fysieke maar virtueel beleefbare in-huis tentoonstelling "IMPS" kunnen onze klanten deze en andere producten nu snel en gemakkelijk bekijken — live en zonder het kantoor te hoeven verlaten.

Meer informatie over digitalisering bij igus

Kunststoffen en duurzaamheid

Onze motion plastics en een duurzame manier van leven staan elkaar niet in de weg. Hoogwaardige kunststoffen kunnen bijdragen aan de bescherming van grondstoffen en het milieu: tijdens hun productie, tijdens het gebruik en aan het einde van de levensduur van het product.

Wij houden ons op dit gebied al jaren bezig met twee thema's in het bijzonder: CO2-neutraliteit en geen kunststofafval, d.w.z. de directe invloed op het klimaat en de recyclebaarheid van onze producten aan het einde van hun levensduur.

Meer informatie over duurzaamheid bij igus
Duurzaamheid

Carrière - samen in beweging blijven

Of u nu generalist, specialist, professional of carrièreswitcher bent: we zijn altijd op zoek naar gepassioneerde mensen die samen met ons nog meer in beweging kunnen brengen. Onze collega's in de video zullen u vertellen hoe het is om voor ons te werken.


The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.