Hygiënisch en modulair: eierbreekmachine verbetert de klantenservice

Vraag nu advies op maat aan
Eierbreekmachine

Over de toepassing:

Het bedrijf JSL Solution Pte Ltd heeft een machine ontwikkeld voor het breken van halfgekookte eieren.
De machine kan de eieren breken en verdelen met een druk op de knop, waardoor de versheid van de eieren wordt gewaarborgd. Het ei wordt automatisch getransporteerd van een tray naar de kookplaat en gescheiden. De lege eierschalen worden vervolgens getransporteerd naar een afzonderlijk compartiment.De onderhoudsvrije en smeermiddelvrije componenten zijn geschikt voor levensmiddelentoepassingen met de hoogste hygiënevereisten. Vanwege het modulaire ontwerp van de automatiseringsoplossing, kan het in de toekomst worden gecombineerd met apparaten voor gebakken ei en roerei.

Het probleem

Vanwege de beperkingen van de quota aan buitenlandse werknemers in de servicesector, zijn er knelpunten in Singapore in de cateringsector. Lange wachttijden in restaurants of hotels zijn niet ongebruikelijk. Strengere hygiënemaatregelen zijn ook een rol gaan spelen vanwege het Covid-19 virus. Voedselverspilling is een belangrijke kostenfactor om rekening mee te houden.
Geautomatiseerde processen in de keuken, welke tevens de voorraad controleren en de kwaliteit van het voedsel verbeteren, zouden een oplossing kunnen zijn voor de situatie. Echter, systemen met robots zijn vaat te duur voor de levensmiddelen- en drankenretailsector.

De oplossing:

Het project van JSL Solution om halfgekookte eieren te serveren is ontworpen om arbeid vrij te maken voor taken met meer toegevoegde waarde en het optimaliseren van de klantenservice. Het stel het personeel in staat meer tijd te besteden aan het bedienen van de klant, met minder giswerk, verspilling aanpassen van de kookstand, op de klok kijken terwijl de klant staat te wachten. Het gebruik van keukenautomatisering verbetert de voedselveiligheid, hygiëne en opslag. Data voor kwaliteitscontrole worden dagelijks verzameld voor dit doel.
Het compacte ontwerp maakt optimaal gebruik mogelijk van de werkruimte in winkels. Deze modulaire automatiseringsoplossing voor de keuken- en cateringsector verhoogt de dagelijkse productiviteit, reduceert de bedrijfskosten dankzij minder verspilling en verhoogt de omzet voor het bedrijf.