Mijn contactpersoon
igus® B.V.

Bezoekadres

Sterrenbergweg 9

3769 BS Soesterberg

+31 346 353932
+31 346 353849
Accessoires

igus® wil het leven voor ontwerpers gemakkelijker maken. En biedt daarom een breed scala aan accessoires voor motor-aangedreven lineaire eenheden. Het omvat kosten-effectieve referentieschakelaars en adaptersets voor servomotoren van ander fabrikanten of bevestigingselementen.  Het drylin® E accessoireprogramma omvat afstandsstukken – Afstandsstukken, welke de drylin® lineaire unit op de hoogte van de NEMA motor brengen –, bevestigingselementen voor SAW lineaire modules en ZLW tandriemassen evenals bijpassende motorflenzen en koppelingen. Het stelt u in staat systemen op maat te maken en in gebruik te nemen in de kortst mogelijke tijd.
 

Wegens orderpieken is de voor losse artikelen 10-15 werkdagen langer dan vermeld. Raadpleeg onze orderbevestiging voor de specifieke leverdatum.Voor dringende wensen op korte termijn verzoeken wij u persoonlijk contact met ons op te nemen, zodat wij de voor u benodigde levertijd kunnen realiseren. U vindt uw contactpersoon bovenaan in het menu onder "Mijn contactpersoon", naast de taal/land keuze of hier.

Aantal producten: 5

Motorflens voor stappen- en DC-motoren (motor klok)
  • Komt overeen met de drylin® E-koppeling

vanaf 34,56 USD/Pc.

52 artikelen, waarvan verzendklaar:
21 in 24-48 uur
Naar de productpagina
drylin® E naderings-, limiet- en referentieschakelaars
De compacte en gemakkelijke montage van de naderingsschakelaars vormen een logische uitbreiding van de modulaire opzet van het drylin® E programma. De kunststof behuizing maakt de naderingsschakelaars, welke gebruikt kunnen worden als limiet-, positie- of referentieschakelaars, bijzonder licht en robuust.

vanaf 40,88 USD/Pc.

10 artikelen, waarvan verzendklaar:
4 in 24-48 uur
Naar de productpagina
drylin® E proximity switch kit
You can order suitable proximity switch kits for your motor here.

vanaf 15,98 USD/Pc.

512 artikelen, waarvan verzendklaar:
290 in 24-48 uur
Naar de productpagina