Kies uw leveringslocatie

De keuze van de land/regio-pagina kan invloed hebben op verschillende factoren zoals prijs, verzendopties en beschikbaarheid van producten.
Mijn contactpersoon
igus® B.V.

Modemweg 37c

3821 BS Amersfoort

+31(0)346 353 932
NL(NL)

4 DOF robotarm
basis

4 DOF robotarm van igus® De robolink® 4 DOF is de meest kosteneffectieve robotarm van igus® en houdt de drempel tot automatisering tot een absoluut minimum.

5 DOF robotarm
geavanceerd

5 DOF robotarm van igus® Eén extra vrijheidsgraad biedt de robolink® veel meer bewegingsvrijheid en mogelijkheden.

4 & 5 DOF robot
incl. besturingssysteem

5 DOF robotarm van igus®DCi met besturingssysteem De robolink DCi is een compleet pakket, bestaande uit een 5 DOF robotarm inclusief een besturingssysteem en een touchscreen controller.

Individuele onderdelen om
zelf te assembleren

robolink® individuele onderdelen igus® verkoopt tevens alle robolink® componenten afzonderlijk. Voor integratie in bestaande systemen, voor het uitbreiden van systemen of voor het maken van uw eigen creaties.

Waar is robolink® geschikt voor?

Potentiële toepassingen voor de robolink® van igus®

Uitermate flexibel en kostenbesparend

Dankzij de modulariteit is robolink® extreem flexibel, zodat het modulaire roboticasysteem op maat kan worden gemaakt voor individuele taken. Een andere factor is het feit dat het systeem kostenbesparend is. Dit maakt het zelfs voor kleine tot middelgrote ondernemingen mogelijk hun processen te automatiseren. De toepassingsgebieden zijn net zo uiteenlopend als de ontwerpen die mogelijk zijn met robolink®. Naast complete robotarmen, levert igus® ook robolink® componenten op individuele basis, zodat ze gecombineerd kunnen worden met de eigen componenten van de klant en met hun eigen besturingssystemen.
 
Uiteenlopende toepassingsgebieden robolink® kan met succes overal eenvoudig worden ingezet waar eenvoudige en monotone taken moeten worden uitgevoerd. Een voorbeeld: in machines voor het elektrisch testen van printplaten waar een robolink® knikarmrobot de printplaat in een testapparaat steekt, en direct eventuele defecte printplaten sorteert. Het gebruik van robolink® biedt twee materiaalvoordelen: de efficiency neemt to en menselijke fouten kunnen worden uitgesloten. Maar naast industrieel gebruik, zorgen de lage prijzen er ook voor dat robolink® tevens geschikt is voor onderwijsinstituten en R&D.
 

Webshop voor alle robotarmen

robolink® D compleet systeem Selecteer het gewenste robolink® gelede arm model voor uw toepassing in onze shop. Alle complete systemen (electro-mechanisch) bestaan uit gecoördineerde robolink® verbindingen, geschikte aandrijfmotoren en verbindingsplaten.

Besturingssysteem voor robolink®, drylin® lineaire robots en delta robots

igus® robot besturingssysteem Het besturingssysteem met intuïtief te gebruiken software is geprogrammeerd om met de robolink® robotarm te werken. Armen met vier of vijf vrijheidsgraden kunnen worden geïmplementeerd met dit modulaire en voordelige besturingssysteem.

robolink® designer

robolink® designer met robolink® D gelede arm De robolink® designer biedt u een intuïtieve interface waarmee u bewegingssequenties van het complete systeem kunt simuleren. Dit ondersteunt u bij het gemakkelijker plannen van uw automatiseringsproces en bij het nauwkeurige evalueren van de bewegingen van de grijper arm.

Databladen van complete robotarmen

Heeft u aanvullende informatie en technische gegevens nodig? Kijk eens naar onze databladen voor een beter overzicht.

Gratis CAD-download

De CAD-gegevens van de individuele robolink® componenten, evenals van de volledig geconfigureerde gelede armen, kunnen kosteloos worden gedownload van igus® in diverse formaten en voor verschillende CAD systemen.

Wilt u liever een door u zelf geconfigureerd robolink® systeem?

Bij igus® heeft u ook de mogelijkheid een robolink® gelede arm te configureren overeenkomstig uw ideeën of om individueel componenten te kopen. Daarnaast kunnen onze componenten worden gecombineerd met uw eigen componenten, gereedschappen en besturingssystemen maar ook van die van andere fabrikanten. Zo kan robolink® worden aangepast aan uw individuele toepassing om zo een optimale automatiseringsoplossing te ontwerpen.

Advies

Ik beantwoord graag uw vragen persoonlijk

Verzending en advies

Persoonlijk:

Maandag t/m vrijdag van 7.00 uur - 20.00 uur.
Op zaterdagen van 8.00 uur tot - 12.00 uur.

Online:

24h


The termen "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" en "yes" zijn wettelijk beschermde handelsmerken van igus® GmbH/Keulen in de Bondsrepubliek Duitsland en, indien van toepassing, in sommige andere landen. Dit is een niet-uitputtende lijst van handelsmerken (bijv. lopende handelsmerkaanvragen of geregistreerde handelsmerken) van igus GmbH of gelieerde ondernemingen van igus in Duitsland, de Europese Unie, de VS en/of andere landen of rechtsgebieden.

igus® GmbH benadrukt dat het geen producten verkoopt van de bedrijven Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber en alle andere drive-fabrikanten die worden genoemd op deze website. De producten die worden aangeboden door igus® zijn die van igus® B.V.