Mijn contactpersoon
igus® B.V.

Bezoekadres

Sterrenbergweg 9

3769 BS Soesterberg

+31 346 353932
+31 346 353849

Op maat gemaakte stukken en tekeningdelen uit plastic.

Voor de fabricage van tekeningdelen hebben we verschillende productiemogelijkheden. We adviseren u graag omtrent de technisch meest haalbare en economisch meest efficiënte productiemethode en we adviseren u tevens over het perfecte materiaal.

Productie in hoge volumes van tekeningdelen

Spuitgietmachines voor productie in hoge volumes en tekeningdelen

Productie in hoge volumes met kunststof spuitgietmethode

Wanneer er een nood is aan grote volumes met aantallen van een paar duizend tot miljoenen. Spuitgietmatrijzen worden gemaakt in onze tool productie. We werken samen met u aan de voorbereiding van de productietekening en keuze van het vereiste materiaal.

Meer over spuitgietonderdelen

Prototypes en kleine volume vereisten

Configurator voor productie in lage volumes en prototypes

Additieve productie, mechanische productie en rapid tooling

Upload CAD model of tekening ontvang ogenblikkelijk een prijs en levertermijn. Meer dan 60 iglidur materialen voor gebruik in verscheidene productiemethoden zijn voor u beschikbaar. U krijgt ook onmiddellijk de prijzen en levertijd online meegedeeld.

Meer over prototypes en productie in lage volumes

Op maat gemaakte vormen

Onderdelen op maat en tekeningdelen naar eigen ontwerp

Op maat gemaakte tekeningdelen of prototypes op basis van uw technische tekening. We hebben 55 jaar ervaring met complexe matrijzen, ingewikkelde contouren en speciale materialen.

Benodigd materiaal

Vereiste iglidur materialen voor uw onderdelen op maat

Onderhoudsvrij, resistent tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Onze iglidur materialen bestaan uit slijtvaste hoogperformante polymeren met unieke eigenschappen.

Gewenste aantal

Op maat gemaakte vormen

We hebben verscheidene om uw op maat gemaakte onderdelen te produceren. Van één enkel onderdeel tot grote volumes van zelfs enkele miljoenen.


Individueel advies

Telefonisch of op locatie

We adviseren u graag over de technisch en economisch meest efficiënte productiemethode en raden u het ideale hoogperformante polymere materiaal voor uw toepassing aan.

Vraag nu uw advies aan.
Individueel advies

Onze productiemethoden

"Toon mij het kunststof onderdeel waar u problemen mee heeft. Ik bied u een oplossing!" Het was op basis van dit idee dat Günter Blase igus meer dan 50 jaar geleden oprichtte, en het is vandaag nog steeds waar: tekeningdelen zijn evenzeer een onderdeel van onze know-how als standaard onderdelen. We hebben veel verschillende productiemethoden om uw onderdelen op maat te fabriceren.

Spuitgieten

Op maat gemaakte vormen

Uit onze eigen tool shop leveren we niet alleen de klassieke stalen matrijzen maar ook oplossingen uit aluminium en zelfs 3D geprinte matrijzen.

3D-printen

Op maat gemaakte vormen

In additieve productie, zijn wij in staat om uw prototypes of onderdelen in zeer hoge volumes te produceren, zonder minimum bestelhoeveelheid en vervaardigd uit onze slijtarme iglidur polymeren.

Snijden

Op maat gemaakte vormen

Eveneens als gedraaide delen, gefreesde delen, gemaakt uit iglidur holle of massieve staven, uit plaatmateriaal volgens uw individuele vereisten. De productie van profielen is eveneens mogelijk.