Mijn contactpersoon
igus® B.V.

Bezoekadres

Sterrenbergweg 9

3769 BS Soesterberg

+31 346 353932
+31 346 353849

Corona pandemie: wat doet igus?

Status: de huidige corona-restricties die gelden in Duitsland hebben geen invloed op de productie van onze vestiging in Keulen. igus levert momenteel zonder beperkingen uit het magazijn in Keulen en alle andere magazijnen wereldwijd. Momenteel zie we geen gevolgen voor onze toeleveringsketens. In individuele gevallen kunnen er afhankelijk van de huidige situatie, lokaal echter vertragingen optreden in de leveringen door transportbedrijven. In de meeste landen en op het hoofdkantoor in Keulen, werken grote aantallen medewerkers nog vanuit huis om besmetting en verspreiding te voorkomen. In alle openbare ruimtes wordt het dragen van een mond/neus-masker ten zeerste aangeraden.
 
Op deze pagina bieden we een overzicht van de maatregelen die we hebben geïmplementeerd om onze medewerkers te beschermen, hoe we de zorg ondersteunen door het doneren van aanzienlijke aantallen gelaatsmaskers, en de digitale en analoge methoden die we gebruiken om u te voorzien van de best mogelijke dienstverlening, ook in deze coronatijden.

igus is 24 uur per dag open en zorgt ervoor dat leveringen sneller zijn dan ooit tevoren. Er verlaten 5.000 orders per dag ons magazijn. In de video laten we u de maatregelen zien die we nemen om onze fabriek en onze logistiek te allen tijde zonder enige beperking draaiend te houden, zoals we in het verleden altijd hebben gedaan.

Covid-19: maatregelen in het hoofdkantoor in Keulen

Op een paar uitzonderingen na worden alle igus motion plastics producten geproduceerd in de hoofdvestiging in Keulen. Hier draait de productie momenteel zonder beperkingen. Om ervoor te zorgen dit te handhaven, hebben we meer dan 250 preventieve maatregelen geïmplementeerd sinds begin februari 2020, en niet alleen die door de overheid zijn voorgeschreven maar ook maatregelen die verder gaan.

Meer informatie over de maatregelen

De best mogelijk klantenservice, zelfs in deze tijden

Een enorme beurs met echte innovaties in Keulen, welke u online alleen of samen kunt bezoeken met igus specialisten. Eigen beurs op uw locatie - vanzelfsprekend overeenkomstig strikte hygiëneregels. Een eenvoudig display op uw locatie - voor enkele weken of langer. Individuele sample-pakketten met aansluitend online training. Daarnaast zoals altijd, advies via smartphone, chat, of zelfs conventioneel via telefoon, e-mail en op uw locatie.

Meer informatie over onze dienstverlening

Gelaatsschermen gemaakt en gesponsord door igus®

We hebben een centraal probleem aangepakt bij de productie van medische gelaatsbeschermingen en dankzij de spuitgiettechniek kunnen we nu 2000 hoofdbanden voor gelaatsschermen per dag produceren. We doneren de onderdelen aan non-profit en liefdadigheidsinstellingen en onderwijsinstellingen.

Meer informatie over de productie van gelaatsschermen

Stel de leveringsdatum uit

Stel gewoon de leveringsdatum uit

Heeft u uw actuele order in de huidige situatie niet nodig op de bevestigde datum? Stel dan gewoon de leveringsdatum uit: voer het ordernummer en contactgegevens in het formulier in en selecteer een nieuwe gewenste datum.

Stel nu uit