Mijn contactpersoon
igus® B.V.

Bezoekadres

Sterrenbergweg 9

3769 BS Soesterberg

+31 346 353932
+31 346 353849

motion plastics® news, speciaal voor u

Van de kleinste kabelrups ter wereld en de unieke 36 maanden garantie voor kabels, tot het eerste tribo-filament voor 3D-printers: er zijn veel goede redenen om op de hoogte te blijven van de laatste innovaties uit de wereld van motion plastics® van igus®. Registreer om nieuws speciaal voor u te ontvangen: nieuwe producten, interessante toepassingen, igus® beurskalender, de laatste rapportages uit het laboratorium en innovatieve ontwerpen.
 
Vul eenvoudigweg het formulier in en bevestig uw registratie die we per mail naar u toesturen. Dan bent u automatisch geabonneerd op uw igus® nieuws. Trouwens, mocht u igus® nieuws niet langer willen ontvangen, klik dan gewoon op de afmelden link die u in elke nieuwsbrief vindt.
 
* ja ik ga er mee akkoord per e-mail informatie te ontvangen over actuele producten en diensten van igus® GmbH. Ik stem in met het exclusieve gebruik van mijn data door igus® BV in het kader van advertentieberichten overeenkomstig de gevevensbeschermingswetgeving . Ik ben mij er van bewust dat ik mijn toestemming altijd kan intrekken met behulp van de Afmelden-link die in elke e-mail aanwezig is.

5 redenen waarom u zou moeten profiteren van onze gratis e-mail service:

U zult informatie ontvangen over productnieuws en uitbreidingen van productprogramma's, interessante toepassingen, de laatste rapportages uit het laboratorium, ontwerptips en productpresentaties, afgestemd op uw orders.