Mijn contactpersoon
igus® B.V.

Bezoekadres

Sterrenbergweg 9

3769 BS Soesterberg

+31 346 353932
+31 346 353849

Pers

Hebt u vragen? Hebt u materiaal nodig?
U kunt hier actuele persinformatie en persklaar beeldmateriaal downloaden.
Natuurlijk kunt u ons ook bellen, e-mailen of faxen!
 
PerscontactWilt u zich abonneren op onze nieuwsbrief?

Persberichten op onderwerp

Wij komen naar u toe: igus laat haar producten direct aan de klant zien12-9-2018

igus presenteerde haar Hannover Messe 2018 nieuwsfeiten aan haar klanten middels een modulaire pop-up stand

Het idee achter de igus road show is om klanten de kans te geven om haar innovatieve producten te zien en aan te kunnen raken. Met haar mobiele roadshow biedt de motion plastics specialist haar klanten de kans om kennis te maken met de producten die voor hen interessant zijn en dat bij hen op locatie. Op deze manier kan de gebruiker gemakkelijk de oplossing vinden die goed bij hem past. Ook is er een selectie aan boord van 108 nieuwe producten afkomstig van de Hannover Messe 2018.

Wanneer een klant meer informatie wil over een zelfsmerende glijlageroplossing of een betrouwbaar kabelrups-systeem voor hun toepassing, dan biedt igus veel mogelijkheden: ze kunnen kennis maken met de motion plastics van igus via catalogi, live chat of middels de online shop. Wanneer de klant de producten live wil ervaren, dan kan hij een beurs bezoeken, of igus bij hen op bezoek laten komen. Een modulaire pop-up stand die in korte tijd gebracht en opgezet kan worden, biedt 50 m2 aan ruimte om klantspecifieke igus-producten en innovaties te tonen op het gebied van glijlagers, kabelrups-systemen en kabels. "Met de mobiele beursstand, zijn we vooral bezig met het geven van informatie en advies in een ontspannen en familiare sfeer," legt Tobias Vogel uit, Vice President en hoofd van de iglidur glijlagerdivisie en drylin aandrijftechnologie bij igus GmbH. "Bovenal willen we de medewerkers in het bedrijf aanspreken, die nooit beurzen bezoeken en onze producten niet uit eerste hand kunnen ervaren."

Nieuwe oplossingen door direct contact
igus medewerkers, samen bij de klant op locatie, kunnen de applicatiewensen doornemen, de innovaties presenteren en assisteren bij het ontwerp. "Onze klanten gebruiken de roadshows om bijgepraat te worden en kennis te maken met onze nieuwe producten," vertelt Tobias Vogel. "Klanten-feedback is van het allergrootste belang voor ons, omdat het ons in staat stelt onze producten verder te verbeteren en om samen met de gebruiker tot nieuwe oplossingen te komen." De Hannover Messe noviteiten komen ook aan bod
Een selectie bestaande uit 108 nieuwe HMI 2018 producten is aan boord van de roadshow. Deze bevat voor het eerst de low-cost robolink robotica-producten. Dankzij de kunststof strain wave gears of wormwielen, waarborgen de smeermiddelvrije gewrichten eenvoudige automatiserings-oplossingen. Ook wordt de interne slijtagedetectie voor kabelrupsen getoond, alsook de volledig opnieuw ontworpen kabelrups-oplossingen voor lineaire assen. Daarnaast toont igus haar klanten 's werelds eerste lineaire behuizing, waarin de lineaire glijfolie direct op de geleiderail kan worden vervangen en de unieke online tool waarmee de klant snel 3D-geprinte (dubbele) tandwielen configureren en bestellen kan. Uitgerust met al deze noviteiten, is de roadshow al sinds mei over de hele wereld onderweg, in totaal zal hij meer dan 200 klanten bezoeken.